Reparation og service af hårde hvidevarer i 5592 Ejby

 

undefined

Bor du i 5592 Ejby eller området omkring Ejby, og har du problemer med en af dine hårde hvidevarer i hjemmet? Så står vi klar til at hjælpe dig med dine hårde hvidevarer uanset om det er køleskabet, fryseren, tørretumbleren eller måske din vaskemaskine.

Vi har altid reservedele liggende på vores centralt belligende lager på Fyn, hvorfra vi servicere hele vores serviceområde. Vores dygtige teknikere kører dagligt rundt i hele vores serviceområde, så vi hurtigt og nemt kan servicere alle vores kunder både i Ejby og resten af kunderne i serviceområdet.

Vi er kendt for at løse vores kunders problemer hurtigt og effektivt, således de kan komme tilbage til en almindelig og nemmere hverdag med velfungerende hårde hvidevarer. Book en tid i dag online, og så du kan få løst dit problem

Vi er en veletableret fynsk service og reparationsvirksomhed af hårde hvidevarer centralt beliggende i det fynske, og har siden 1968 hjulpet kunder på Fyn og Trekantsområdet med servicere og reparere deres hårde hvidevarer.

Ud over vores afdeling med service og reparation af hårde hvidevarer, så har vi også en afdeling for salg og service af air conditioner og kølesystemer.

Herudover reparere og sælge vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Ejby.

 

BOOK din service ON-LINE

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider. 

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.