Reparation og service af hårde hvidevarer i 5620 Glamsbjerg.

 

undefined

Hvis du bor du i 5620 Glamsbjerg og din vaskemaskine, køleskab eller en af dine andre hårde hvidevarer er gået i stykker, så er vi specialister i service og reparation af hårde hvidevarer!

Hos Service Centralen Syd har vi igennem mange år kørt service og reparation af alle typer og mærker af hårde hvidevarer. Vi har altid reservedele liggende på vores centrale lager på Fyn, hvorfra vi servicerer hele vores kundeområde, og kommer derfor ofte forbi området omkring Glamsbjerg. Book en tid i dag online, og så du kan få løst dit problem.

Service Central Syd er en veletableret fynsk service virksomhed for service og reparation af hårde hvidevarer centralt beliggende i det fynske. Vi har siden 1968 hjulpet kunder på Fyn og Trekantsområdet med service og reparation af deres hårde hvidevarer. Det betyder at vi kender alle de typiske problemer, som opstår i dine hårde hvidevarer uanset mærke. Vi kan altså hurtigt og effektivt løse dine hårde hvidevarer problemer, så du kan komme videre med en almindelig hverdag med velfungerende hårde hvidevarer. Vi har i dag reservedele og kører service på ca. 75 mærker af hårde hvidevarer.

Ud over vores afdeling med service og reparation af hårde hvidevarer, så har vi også en afdeling for salg og service af air conditioner og kølesystemer.

Herudover reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Glamsbjerg.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider. 

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.