Reparation og service af hårde hvidevarer i 5772 Kværndrup.

 

undefined

Har du problemer med dine hårde hvidevarer? Bor du i eller området omkring 5772 Kværndrup? Vi din lokale specialist i service og reparation af hårde hvidevarer. Vi kører service og reparation på over 75 forskellige mærker af hårde hvidevarer samt alle typer af hårde hvidevarer - køleskabe, frysere, tørretumblere, vaskemaskiner osv.

Hos Service Centralen Syd har vi stor erfaring med service og reparation igennem mange år, hvilket gør vi kender problemer, og hvordan vi løser disse. Vi har altid reservedele liggende klar til serviceopgaver i vores lager på Fyn, hvorfra vi servicerer hele vores kundeområde, hvor Kerteminde er en del af. Book en tid i dag online, og så dine hårde hvidevarer kan komme op at køre igen.

Service Central Syd er en veletableret fynsk service virksomhed for service og reparation af hårde hvidevarer centralt beliggende i det fynske. Vi har siden 1968 hjulpet kunder på Fyn og Trekantsområdet med service og reparation af hårde hvidevarer. Vores store erfaring betyder at vi kender vores kunders hårde hvidevarer og hvilke typiske problemer som opstår. Vi kører dagligt i området tæt omkring dig i Kværndrup, således du hurtigt kan komme videre med en almindelig hverdag med velfungerende hårde hvidevarer.

Herudover reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Kværndrup og området heromkring.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider. 

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.