Reparation og service af hårde hvidevarer i 5960 Marstal.

 

undefined

Bor du i 5960 Marstal? Har du problemer med en af dine hårde hvidevarer? Vi din lokale specialist i service og reparation af hårde hvidevarer. Vi kører service og reparation på over 75 forskellige mærker af hårde hvidevarer samt alle typer af hårde hvidevarer - køleskabe, frysere, tørretumblere, vaskemaskiner osv.

Hos Service Centralen Syd vælger du en servicevirksomhed med stor erfaring. Dette betyder at vi kender vores hårde hvidevarer, problemer som kan opstå, og hvordan de hurtigt og nemt kan løses. Vi har altid reservedele liggende klar til serviceopgaver i vores lager på Fyn, hvorfra vi servicerer hele vores kundeområde på Fyn og i Trekantsområder - herunder vores kunder i Marstal. Book en tid i dag online, og så dine hårde hvidevarer kan  kan blive fikset.

Service Central Syd er en fynsk service virksomhed med speciale i service og reparation af hårde hvidevarer. Vi har vores virksomhed centralt beliggende i det fynske, hvor vi siden 1968 har hjulpet kunder på Fyn og øerne samt i Trekantsområdet med service og reparation af hårde hvidevarer. Vores store erfaring betyder, at vi kender vores kunders hårde hvidevarer uanset mærke og type, og hvilke typiske problemer som opstår. Dette gør at vi kan løse problemet effektivt, hvilket også kommer vores kunder tilgode. Vi kører dagligt i området tæt omkring dig i Marstal, således du hurtigt kan komme videre med en almindelig hverdag med velfungerende hårde hvidevarer.

Herudover reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Marstal.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider. 

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.