Service og reparation af hårde hvidevarer i 5000 Odense C

 

undefined

Service Centralen Syd hjælper kunder over hele Syddanmark herunder Odense med service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer samt aircondition og kølesystemer. Vi har et stærkt team af kørende montører, som hjælper dig med dine problemer hurtigt og effektivt i hele Odense. 

Vi har specialister i hele Odense inden for service og reparationer af hårde hvidevarer. Vores service teknikere kører hver dag rundt i hele Syddanmark, således vi hurtigt kan komme ud til dig, og få løst fejlene på dine hvidevarer. Dette er med til at sikre den hurtigst mulige reparation af din vaskemaskine, opvaskemaskine eller andet husholdningsapparat. Vores service bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation i hele Odense. 

Vi har desuden et stort lager af reservedele liggende tæt på vores montører i 5000 Odense C og dermed kan vi ofte reparerer dine hvidevarer første gang. 

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Odense C.

Endelig reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider. 

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG