Liebherr - service af hårde hvidevarer

 

Liebherr logo

Service Centralen Syd er din lokale servicevirksomhed, hvis du står med problemer med dine produkter fra mærket Liebherr. Vi servicerer hele Fyn og Trekantsområdet, og har gjort dette siden 1968. Vores montører har stort erfaring med problemløsning fra alle de gængse mærker af hårde hvidevarer, herunder specielt hvidevare fra Liebherr.  

Vi har haft fornøjelsen af at reparerer hvidevarer fra Liebherr i mere end 10 år og vore dygtige montører har været på kurser og har således stor ekspertise i netop Liebherr hvidevarer.

Vi har selvfølgelig et stort lager af reservedele til alle produkter fra Liebherr og vi kan også stille reserveskab til rådighed hvis det skulle være et ønske. (Vi har 2 til låns og kan være udlånt)

Service Centralen SYD har et særdeles bredt sortiment af de mest brugte reservedele til Liebherr. Det betyder at vi hurtigt kan rykke ud og gode chancer for at lave dine Liebherr hvidevarer ved første besøg. Du er altid sikret en erfaren montør fra os. De fleste har mere end 10 års erfaring.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra Liebherr kan du med fordel klikke på den grønne knap nedenstående. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider:

BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.