Service af LG hårde hvidevarer

 

LG logo

LG blev grundlagt for mere end 60 år siden i Sydkorea, og har lige siden leveret et hav af forskellige typer af elektronik og diverse produkter til hjemmet -  herunder et stort sortiment af hvidevarer.

I deres kategori indenfor hårde hvidevarer finder man alt fra køleskabe, vaskemaskiner og tørretumblere. Produkterne er ofte udført i et stilsikkert design, og passer ind i et typisk dansk hjem. Dette har også været med til at gøre dem til et populært valg blandt de danske kunder. Stort set alle hårde hvidevarer fra LG har i dag A+++ i energiklasse, hvilket er den mest energivenlige klasse for hårde hvidevarer.

Selvom produkterne fra LG er af høj kvalitet, så går de desværre også i stykker eller trænger til service. Vi har i mange år serviceret hårde hvidevarer fra LG, og vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation og reservedele til LG produkter.

 

BOOK service On-Line:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra LG kan du med fordel klikke på den grønne knap nedenstående. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider. 

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

God fornøjelse

 

BESTIL SERVICEBESØG