Service af Samsung hårde hvidevarer

 

Samsung logo

 

 

Samsung er en af de helt førende og mest udbredte mærker indenfor hårde hvidevarer. Deres produktsortiment dækker stort set hele paletten af produkter indenfor hårde hvidevarer. I deres produktsortiment finder man blandt andet køleskabe, frysere, ovne, mikroovne, opvaskemaskiner, emhætter, vaskemaskiner og komfurer.

Samsung er specielt kendt for at benytte den nyeste teknologi og tidløse design til konkurrencedygtige priser.

Hos Service Centralen kører vi dagligt service på mange typer af hårde hvidevarer fra Samsung. Det betyder vi altid har et stort lager liggende med reservedele til produkter fra Samsung, således vi hurtigt og nemt kan løse dine problemer med disse produkter.

Vi har i mange år serviceret hårde hvidevarer fra Samsung, og vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation og reservedele til Samsung produkter.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

 

BOOK din service ON-LINE

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra SAMSUNG kan du klikke på den grønne knap nedenstående. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider. 

God fornøjelse

 

BESTIL SERVICEBESØG