Om os

Vi er specialister på reparation af hvidevarer - på alle mærker

Service Centralen Brændekilde blev grundlagt i 1968. I 2006 overtog Carsten Aaby virksomheden og ændrede navnet til Service Centralen Fyn. I 2010 købte vi KVIK Hvidevarecenter i Kolding, og vi har siden heddet Service Centralen Syd. Vi er den største indenfor reparation af hvidevarer, og det betyder meget stor ekspertise og hurtig reparation af dine hvidevarer. 

Vi er specialister på reparation af hvidevarer - vi laver nemlig ikke andet !

Vi hører til i Odense, og har 10 montører på hele Fyn og i Trekantsområdet. Vi har særdeles meget service indenfor garanti og også mere og mere uden for garanti. Vi giver gerne et tilbud på reparation af dine hvidevarer. Se vore priser under PRISER. Vi har samme priser i hele området. dette kan vi gøre da vi har lokale montører. 

Vi har de sidste 5 år specialiseret os i reparation af NESPRESSO maskiner og er efterhånden blev en stor partner i dette område. 

Vi er lagerførende af de fleste reservedele indenfor de mest kendte mærker. Ønsker du at købe en reservedel, kan du enten hente den på vores adresse eller få den tilsendt mod et mindre gebyr.

Udover reparation af hvidevarer, salg af reservedele sælger og monterer vi også Panasonic varmepumper, kendt under navnet Danmarkspumpen. Læs mere here.

Vores motto er "Vi tager ansvar". Dermed mener vi, at vi tager ansvar for dine hvidevarer. Hvis du beder os om, at lave dine hvidevarer, har du også krav på, at vi tager ansvar for det. Dine hvidevarer skal laves hurtigt og med mindst mulig gene for dig. Vi lover, at vi altid vil gøre vores bedste. 

Reparation af hvidevarer er vort speciale !

Siden 2007 har vi været 3 partnere. Læs om dem her:

Carsten Aaby er direktør i virksomheden. Overtog virksomheden i 2006. 

Carsten, Service Centralen Syd

Palle Frandsen, en erfaren montør og tekniker der i dag er teknisk ansvarlig og blandt andet har ansvaret for bestilling af reservedele. Palle er leder af lager- og kontorpersonalet

  Palle, Service Centralen Syd

Bo Brodersen, ligeledes en meget erfaren montør og har ansvaret for Panasonic VARMEPUMPER under navnet DANMARKSPUMPEN. Bo har ansvaret for alle vore servicemontører.

Bo, Service Centralen Syd

 

  

Med venlig hilsen, 

 De 3 partnere i Service Centralen Sydundefined

 

 

 

Service Centralen Syd