Service på din varmepumpe

Din varmepumpe har en forholdsvis lang levetid. Den kan sagtens fungere godt i både 10 og 15 år. Men som med din bil er det helt afgørende at du vedligeholder din varmepumpe. 

Service Centralen Syd repararer og servicerer alle mærker af varmepumper. 

Vi anbefaler at du får varmepumpen serviceret omkring hvert andet år for at holde den godt kørende. Det betyder at din varmepumpe bevarer bedst mulig effekt, en høj ydelser og, at den lever længere. 

Vi går hele varmepumpne igennem og kontrollerer bl.a. gasmængden i køleelementet. Har varmepumpen for lidt gas betyder det at den ikke køler eller varmer optimalt. Det giver et dårligt indeklima og en dårlig økonomi. Ligeledes vil kompressoren tage skade hvis der er for lidt gas. 

Vor montør vil også lave en temperaturkontrol, kontrollere strømforbrug og arbejdstryk samt visuelt undersøge alle kølerør og koblinger. Endelig vil vi rengøre det indvendige med trykluft og måske affedtningsmiddel samt rengøre yderdelen. 

Du vil få en bedre opvelelse efterfølgende og kunne glæde dig over at din varmepumpe kører optimalt igen med den bedste økonomi muligt. 

Du kan booke dit servicebesøg hos os ved at ringe på telefon 65 96 13 40 for Fyn og 75 56 99 99 for Jylland, eller du kan sende en mail til mail@servicecentralensyd.dk

Et standardservicebesøg koster kr. 950,00 incl kørsel og 1/2 times montørarbejde. Beløbet er incl moms. Eventulle materialer som nye rør og koblinger samt gas faktureres særskilt. 

<-- tilbage til varmepumper