Hurtig og nem hvidevareservice i Odense M - 5230

 

 

byskilt_odense-m_52305c44.png

Service Centralen Syd servicerer kunder på Fyn og Trekantsområdet og herunder i Odense M med reparation af hvidevarer. Vi har siden 1968 kørt service ud fra vores hovedsæde i Odense og hjulpet vores kunder med fejl på deres hårde hvidevarer.

Ud over service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer, arbejder vi også med salg og service på air conditioner og kølesystemer. Vores teknikere er fordelt ud over hele det fynske område, således de hurtigt kan hjælpe dig med dine problemer, så du kan komme i gang med en normal hverdag. I Odense har vi 5 hvidevare reparatører så vi kan ofte lave dine hvidevarer dagen efter du ringer.

Herudover reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores stærke team af teknikere i Odense muliggør, at vi kan sikre den hurtigst mulige reparation af din vaskemaskine, opvaskemaskine, komfur og ovn, emhætte, køleskab og fryser samt tørretumbler. Vores service bliver i Odense både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi har desuden et stort lager af reservedele liggende tæt på vores montører i Odense M og resten af området vi dækker, så vi altid står klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Odense M.

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

God fornøjelse med at booke. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til vores supportmedarbejdere. Fyn har nummer 65 96 13 40 og Jylland 75 56 99 99.

Vi glæder os til at betjene dig

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG