Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Reparation og service af hårde hvidevarer på Langeland.

 

byskilt_langeland992b.png

Bor du i en af byerne på Langeland? Har du problemer med en af dine hårde hvidevarer? Vi din lokale specialist i service og reparation af hårde hvidevarer. Vi kører service og reparation på over 75 forskellige mærker af hårde hvidevarer samt alle typer af hårde hvidevarer - køleskabe, frysere, tørretumblere, vaskemaskiner osv.

Hos Service Centralen Syd har vi stor erfaring med service og reparation igennem mange år, hvilket gør vi kender problemer, og hvordan vi løser disse. Vi har altid reservedele liggende klar til serviceopgaver i vores lager på Fyn, hvorfra vi servicerer hele vores kundeområde på Fyn og øerne samt i Trekantsområder. Book en tid i dag online, og så dine hårde hvidevarer kan komme op at køre igen.

Service Central Syd er en fynsk service virksomhed med speciale i service og reparation af hårde hvidevarer. Vi har vores virksomhed centralt beliggende i det fynske, hvor vi siden 1968 har hjulpet kunder på Fyn og øerne samt i Trekantsområdet med service og reparation af hårde hvidevarer. Vores store erfaring betyder at vi kender vores kunders hårde hvidevarer og hvilke typiske problemer som opstår. Vi kører dagligt i området tæt omkring dig i Langeland, således du hurtigt kan komme videre med en almindelig hverdag med velfungerende hårde hvidevarer.

Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Langeland og de andre øer i det sydfynske område.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.