Reparation og service af hårde hvidevarer i 5380 Dalby

undefined

Vi er en veletableret fynsk service og reparationsvirksomhed for hårdehvidevarer centralt beliggende i det Fynske. Vi har et stærkt hold af dygtige teknikere, som hver dag kører rundt til hjælper kunder på Fyn og i Trekantsområdet, med deres problemer med hårde hvidevarer.

Vi kører dagligt rundt på hele Fyn og Trekantsområdet, så vi kan komme forbi hos dig selv med kort varsel. Vi er kendt for at løse vores kunders problemer hurtigt og effektivt, således de kan komme tilbage til en almindelig og nemmere hverdag med velfungerende hårde hvidevarer.

Hvis vores teknikere skulle komme i en situation hvor de ikke har en speciel reservedel med i bilen, så har vi et stort centralt beliggende lager på Fyn, hvor vores teknikere kan finde selv meget specielle dele til specielle mærker af hårde hvidevarer. Dette gør at du som kunde hurtigt kan vende tilbage en almindelig hverdag med fungerende hårde hvidevarer igen, hvilket kan være en stor irritationsfaktor i en travl hverdag.

Ud over vores afdeling med service og reparation af hårde hvidevarer, så har vi også en afdeling for salg og service af air conditioner og kølesystemer.

Herudover reparere og sælge vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Dalby.

 

BOOK din service ON-LINE

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider. 

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.