Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Varmepumper

Autoriseret forhandler

Vi er autoriseret forhandlere af PANASONIC varmepumper. Som noget helt unikt tilbyder vi 7 års garanti på både varmepumpen og installationen. Se vor gode tilbud under varmepumper ved at klikke på nedennævnte link

Panasonic Varmepumper

Service og reparation af varmepumper

Vi har skrevet om hvordan vi laver service og reparation på varmepumperne. 

Læs her om vore service og reparationspriser på varmepumper

 

logo4b63.png 

 

Hvad er en varmepumpe?

panasonic-varme-pumpe651f.jpg

En varmepumpe består af en indedel og en udedel. Indedelen placeres, hvor varmebehovet er størst, det vil typisk sige i stuen, eller køkken/alrum. Udedelen placeres udvendig ved huset. Princippet i en varmepumpe er populært sagt ligesom et omvendt køleskab. Kompressoren i udedelen indsamler og oparbejder den varme, der naturligt findes i luften.


Herefter overføres varmen til indedelen, som opvarmer luften i din bolig. Selv om termometeret viser minusgrader, findes der stadig varme i luften, som varmepumpen kan udnytte. På varme sommerdage får du endvidere mulighed for at benytte varmepumpen, som et effektivt afkølingssystem. Populært sagt vender vi strømmen, så anlægget virker som et aircondition anlæg.

 

Varmepumpeholder

Nedenstående kan du se et eksempel på hvordan en varmepumpeholder kan se ud. varmepumpeholder0562.png

 

Nedenstående ses hvordan en varmepumpe kan se ud i en stue. Designet er moderne, uden at tage for meget opmærksomhed fra resten af stuen. 

varmepumpe_servicecentralensyd_stuea329.jpg

Bestil en varmepumpe:

Fyn 6596 1340 - Jylland 7556 9999

mail@servicecentralensyd.dk