Electrolux - service af hårde hvidevarer

electrolux-logo846a.jpg

Service Centralen Syd er din servicevirksomhed, hvis du står med problemer på dine hvidevareprodukter af mærket Electrolux.

Vi servicerer hele Fyn og Trekantsområdet, og har gjort dette siden 1968. Vores montører har stort erfaring med problemløsning fra alle de gængse mærker af hårde hvidevarer, herunder alle hvidevarer fra Electrolux.

Service Centralen Syd har et særdeles bredt sortiment af de mest brugte reservedele til Electrolux. Det betyder, at vi hurtigt kan rykke ud og har gode chancer for at kunne lave dine Electrolux hvidevarer ved første besøg. Du er altid sikret en erfaren montør hos os. De fleste har mere end 10 års erfaring.

Vil du bestille reservedele, kan du bruge reservedelsformular, som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

 

BOOK din service ONLINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra Electrolux kan du med fordel indtaste dit postnummer nedenfor. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

God fornøjelse

 

Electrolux vaskemaskine - en investering

Når du køber en vaskemaskine fra Electrolux, gør du en investering i dig og din familie. Electrolux står for kvalitet, brugervenlighed og driftsikkerhed.

Alle forældre kan sikkert nikke genkende til, hvor vigtigt det er at have en vaskemaskine, der kan klare at køre 5-7 gange om ugen. Især når man har små børn skal der vaskes konstant, og det sidste man har brug for er at ens vaskemaskine pludselig ikke længere virker. Heldigvis er en Electrolux vaskemaskine en af de mest velkørende på markedet.

En Electrolux vaskemaskine passer samtidig godt på dit tøj. Tøj, der er velplejet, har en længere levetid, og derfor sætter Electrolux stor fokus på tøjpleje, når de udvikler deres vaskemaskiner. Vask tøjet og opnå øget vitalitet og friskhed. Electrolux vaskemaskiner vasker ikke kun, de beskytter og plejer også. Alt, mens du bruger mindst mulig energi.

Electroluc sætter også bæredygtighed og miljøvenlighed højt på deres prioriteringsliste. Med deres UltraCare Eco er det muligt for dig at vaske ved 30 grader de ting, du normalt ville vaske ved 40 grader. UltraMix forblander også skyllemidlet og fordeler det bedre, hvilket betyder, at du kan bruge 50 % mindre skyllemiddel, end du er vant til. Alt sammen til glæde for vores klode og miljøet. Det er små ting som dette, du kan gøre i din hverdag, der kan rykke noget i den store sammenhæng. Derfor giver det også rigtig god mening at få repareret din Electrolux vaskemaskine, hvis den alligevel skulle stoppe med at fungere.

Hos Service Centralen Syd er vi heldigvis eksperter i Electrolux vaskemaskiner (men også i tørretumblere, ovne, komfurer, kogeplader, mikroovne, køleskabe og frysere).

For at tage bæredygtighedstanken videre, finder du i Electrolux' vaskemaskine ofte et Woolmark Apparel Care Green-mærke, hvilket betyder, at du kan vaske forskellige uldting, som ellers kun må vaskes i hånden. Det sker med sikkerhed for dine uldting, og ovenikøbet kan du spare på energien.

Du får altså noget for de penge, du investerer!

Ring til os på 65 96 13 40 (FYN) eller 75 56 99 99 (JYLLAND), hvis du oplever problemer med din Electrolux vaskemaskine, tørretumbler, ovn, komfur, kogeplader, mikroovn, køleskab og/eller fryser. Alternativt kan du herunder indtaste dit postnummer, hvorefter vi hurtigt sender en af vores dygtige teknikere ud til dig. Vores teknikere kører dagligt over hele Syddanmark, hvilket betyder, at vi dækker et meget stort område, men samtidig har meget korte ventetider ift. andre firmaer, der tilbyder hvidevareservice. Vi har tilmed et stort og velassorteret lager med reservedele til f.eks. Electrolux vaskemaskiner, så du kan slippe for at vente længe og skulle have besøg af os flere gange.

Vores montører og teknikere er dog alle behagelige, professionelle og renlige folk, som er hamrende dygtige til deres jobs; så du kan stole på, at vi får fikset dit problem og rydder op efter os selv.