Miele hvidevarer - Service, reparation & reservedele

 

miele-logob019.jpg

Miele er en tysk virksomhed med et stort sortiment af high-end kvalitetsprodukter i form af hårde hvidevarer og andre produkter til hjemmet. Dette er både i form af kogeplader, emhætter, kaffemaskiner, købe- fryseskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, støvsugere osv. Virksomheden har hovedkvarter i Gütersloh i Tyskland, og har sine rødder helt tilbage til 1899.

Miele er udvikler og optimere konstant produkterne, således forbrug af vand og strøm minimeres så meget som muligt.

Selvom Miele er meget kvalitetsorienterede, og stiller høje krav både til bæredygtighed og teknik, så går husholdningsprodukter jo i stykker af og til. Det kan være dyrt at anskaffe sig et nyt apparat, hvilket ofte gør det profitabelt at reparere den gamle maskine. Selvom et Miele produkt er over 10 gammelt kan det ofte betale sig at reparere det. Men vi giver gerne en cirka pris først.

Vi har kørt service på Miele produkter i mange år, hvilket betyder at vi hurtigt og effektivt kan løse dine problemer.

Vi har et stort lager af nye og ældre reservedele til MIELE.

 

BOOK SERVICE ONLINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra MIELE kan du med fordel indtaste dit postnummer i den orange boks herunder. Du undgår de lange ventetider, branchen ellers har ry for - og det er nemt og bekvemt.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

God fornøjelse

 

 

Vaskemaskine fra Miele - en trofast ven

Miele vaskemaskiner står ikke blot for kvalitet, men også optimalt rengøringsniveau og maksimal komfort.

Siden grundlæggelsen i 1899 har Miele stræbt efter at opfylde kvalitetsløftet "Immer Besser". Det betyder: De gør alt for altid at "være bedre" end konkurrenterne og "blive bedre", end de allerede er. For deres kunder betyder det en vished om, at de får nogle de bedste husholdningsprodukter, der kan købes for penge. Det er dét, der gør Miele enestående. Med Miele træffer du en god beslutning – sandsynligvis for hele livet.

Miele-kvaliteten

I mere end 100 år har Miele lovet følgende: "Du kan stole på Miele, og vores produkter og service lader dig ikke i stikken". Som eneste producent i branchen tester de deres produkter til en lang levetid. Én gang Miele, altid Miele: Mere end 90 % af Mieles kunder i Tyskland forbliver tro over for Miele og anbefaler Miele-produkterne til andre. Også fremover lover de dig, at de ikke går på kompromis med hverken pålidelighed eller maskinernes holdbarhed. Service Centralen Syd står dog klar, hvis der alligevel skulle opstå problemer!

Miele-teknikken

Miele står for bedste resultater og alsidig anvendelse med et minimalt energiforbrug. I køkkenet, ved tøjvask og under støvsugningen. Dette opnås gennem en avanceret teknik med mange innovative funktioner, som kun tilbydes af Miele. Miele har vundet utallige førstepladser ved det tyske testinstitut Stiftung Warentest og lignende instanser i hele verden som et bevis herpå.

Miele-komforten

Uanset om der er tale om en klassisk drejeknap, en diskret sensor eller et touchdisplay med høj opløsning, som på din smartphone, er det nemt og sjovt at betjene din Miele. I køkkenet og ved tøjvask tilbyder vi en lang række komfortable og pålidelige automatikprogrammer med "succesgaranti" og masser af fantastiske detaljer.
Livet er lettere med Miele - især med Service Centralen Syd som sikkerhedsnet.

Miele-designet

Miele står for klare former og tidløs elegance som intet andet mærke inden for husholdningsprodukter. Intet andet sted finder du et så omfattende udvalg af indbygningsprodukter til køkkenet med stilfulde designlinjer og farvenuancer. Intet andet mærke tilbyder et design, der tilpasser produkterne så perfekt til hinanden. Uanset hvilken stil du foretrækker, passer Miele perfekt til dig.

Mærket Miele

Miele er branchens mest populære mærke i mange lande. I Tyskland er Miele tillige kåret som bedste produktmærke nogensinde ("best brand ever"). Det siger også noget om forbrugerne: Mieles kunder er kvalitetsorienterede og stiller høje krav til produkternes tekniske kunnen og bæredygtighed. Den, der køber Miele, er kvalitetsbevidst og har en holdning.

Hvis du også sætter bæredygtighed og miljøvenlighed højt, giver det virkelig god mening at reparere på dine hårde hvidevarer fra Miele, hvis de skulle ophøre med at fungere. Hvorfor købe nyt, når din vaskemaskine garanteret har mange gode år i sig endnu?