Gorenje - En af de største producenter af hårde hvidevarer i Europa

 

gorenje_logosvgacae.png

 

Gorenje er en af de helt store indenfor hårde hvidevarer. Gorenje har sit hovedsæde beliggende i Slovenien, hvor de også har en stor produktion. Derudover producerer de også en del af deres sortiment i Serbien og Tjekkiet.

I sortimentet fra Gorenje vil man finde alt fra køleskabe, fryseskabe, vaskemaskiner, tørretumbler, opvaskemaskiner, ovne, komfurer og eksklusive kaffemaskiner.

Gorenjes produkter er solgt under deres egne brands som Gorenje, Gorenje+, Asko, Atag og Upo, hvor de derigennem kan differentiere produkterne til forskellige kernemarkeder.

Asko

Asko er deres mærke af eksklusive hvidevarer til køkken og bryggers af høj kvalitet. På disse produkter har man ikke gået på kompromis med kvalitet, funktionalitet, holdbarhed eller design. Asko er meget anerkendte hvidevarer på det danske marked.

Gorenje+

Denne serie af produkter er innovative løsninger, der udnytter alle muligheder inden for funktionalitet og ydelse. Det er med andre ord en serie, hvor ting som indbygning er en helt central del og en serie som passer perfekt ind i et minimalistisk design.

Atag

Atag er praktiske og funktionelle hårde hvidevarer og andre produkter til hjemmet, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og design. Atag har blandt andet nogle super trendy gasblus, ovne og emhætter, som selv de mere professionelle ville blive glade for at arbejde med.

Upo

Upo er oprindeligt en gammel familievirksomhed, som blev grundlagt helt tilbage i 1938, som specielt voksede i begyndelsen af 1950’erne. I dag er Upo en del af Gorenje-koncernen, og tilbyde tilpasningsdygtige og holdbare produkter.

Gorenje hårde hvidevarer

Vi har i mange år serviceret produkter fra Gorenje, og vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation og reservedele til Gorenje produkter.

Vi vil tillade os at kalde os eksperter på alle Gorenje og ASKO produkter. Vi har alle de nødvendige kurser og vi har haft et samarbejde som går flere årtier tilbage.

Vi har et stort lager af reservedele til alle produkter og der leveres reservedele til os hver dag fra Gorenje.

 

BOOK et servicebesøg på Gorenje online

Dine hvidevarer er i trygge hænder hos os og du kan booke din service via vores on line booking eller ringe til en af vore mange service medarbejdere så vi kan lave reparation af dine Gorenje hvidevarer. Vi glæder os til at hjælpe dig.

God fornøjelse.