Reparation og service af hårde hvidevarer i 5631 Ebberup

 

undefined

Bor du i 5631 Ebberup eller området omkring Ebberup, og har du problemer med en af dine hårde hvidevarer i hjemmet? Så står vi klar til at hjælpe dig med dine hårde hvidevarer uanset problemet type og omfang.

Vi er en veletableret fynsk service og reparationsvirksomhed af hårde hvidevarer centralt beliggende i det fynske. Vi har et stærkt hold af dygtige teknikere, som hver dag kører rundt til hjælper kunder på Fyn og i Trekantsområdet, med deres problemer med hårde hvidevarer.

Vi har altid en teknikere tæt på dit hjem, hvilket betyder vi altid kan komme hurtigt forbi dig, og løse dit problem selv med kort varsel. Vi er kendt for at løse vores kunders problemer hurtigt og effektivt, således de kan komme tilbage til en almindelig og nemmere hverdag med velfungerende hårde hvidevarer. Book en tid i dag online, og så du kan få løst dit problem.

Vores teknikere har nem adgang til et stort lager centralt beliggende på Fyn, således at de kan supplere deres reservedele i bilen med specielle reservedele, hvis dette skulle blive nødvendigt. Dette gør at du som kunde hurtigt kan vende tilbage en almindelig hverdag med fungerende hårde hvidevarer igen, hvilket kan være en irriterende i en travl hverdag.

Ud over vores afdeling med service og reparation af hårde hvidevarer, så har vi også en afdeling for salg og service af air conditioner og kølesystemer.

Herudover reparere og sælge vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Ebberup.

 

BOOK din service ON-LINE

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider. 

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.