Reparation og service af hårde hvidevarer i 5463 Harndrup.

 

 

undefined

 

Vi kører dagligt service og reparation af hårde hvidevarer på Fyn og blandt andet i området omkring 5463 Harndrup. Hvis din vaskemaskine, køleskab, tørretumbler, fryser eller en af dine andre hårde hvidevarer virker måske ikke længere eller trænger til service, så er vi din lokale specialister på i service og reparation af alle typer og mærker af hårde hvidevarer!

 

Hos Service Centralen Syd har vi stor erfaring med service og reparation af stort set alle typer og mærker af hårde hvidevarer. Vi har altid reservedele liggende i vores lager på Fyn, hvorfra vi servicerer hele vores kundeområde, hvor Harndrup er en del af. Book en tid i dag online, og så dine hårde hvidevarer kan komme i gang igen.

 

Service Central Syd er en veletableret fynsk service virksomhed for service og reparation af hårde hvidevarer centralt beliggende i det fynske. Vi har siden 1968 hjulpet kunder på Fyn og Trekantsområdet med service og reparation af hårde hvidevarer. Vores store erfaring betyder at vi kender vores kunders hårde hvidevarer og hvilke typiske problemer som opstår. Vi kan altså hurtigt og effektivt løse dine hårde hvidevarer problemer, så du kan komme videre med en almindelig hverdag med velfungerende hårde hvidevarer. Vi har i dag reservedele og kører service på ca. 75 mærker af hårde hvidevarer.

 

Ud over vores afdeling med service og reparation af hårde hvidevarer, så har vi også en afdeling for salg og service af air conditioner og kølesystemer.

 

Herudover reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

 

Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

 

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Haarndrup.

 

 

 

BOOK din service ON-LINE:

 

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider. 

 

 

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

 

God fornøjelse.