Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Service og reparation af Espressomaskiner

Espressomaskiner

 reparation-af-espressomaskiner58a9.jpg

Hos Service Centralen Syd har vi de seneste år specialiseret os i, at servicere og reparere Espressomaskiner. Espressomaskiner er blevet utroligt populære de senere år og rigtig mange danske familier har nu glæde af en rigtig god kop sort kaffe, Cafe Latte eller hvad med en god kop Cappuccino. 

En del af vort værksted er indrettet til at servicere og reparere Espressomaskinerne som bliver en større og større del af vor forretning. 

Vi servicerer og reparerer de fleste typer af Espressomaskiner. Vi har mærker som SIEMENS Espressomaskiner, Rocket feks mærket Rocket Appartemento, Bosch Espressomaskine, SAGE Expressomaskiner, Severin Espressomaskine, KRUPS expressomaskiner, De Longhi Espressomaskine, Philips Espressomaskine og SAECO Espressomaskine. Vi har også repareret mange Gorenje Espressomaskiner og MIELE Espressomaskiner. Men vores dygtige teknikere kan reparere alle typer af Espressomaskiner. 

Vi kan hente din Espressomaskine eller du kan komme til vores værksted med den. Det er selvfølgelig billigere. Mange sender den også bare ind. Det er i dag meget billigt at sende en Espressomaskine med f.eks. GLS

Service Centralen Syd blev etableret i 1968 så har en lang erfaring i reparation af hvidevarer. For cirka 10 år siden begyndte vi også at fokusere på varmepumpe som vi sælger og reparerer. Det er i dag et vigtigt område for os. Endelig er vi i dag stærke indenfor reparation af Espressomaskiner. 

Priser

Lad os få et overblik over din Espressomaskine, så vi kan give et konkret tilbud. Vi tager for en halv time incl. moms kr. 500,00. Så har du et fuldt overblik over reparationen og hvad det koster. 

Ring til os på 6596 1340 (på Fyn) eller 7556 9999 (i Jylland). Du kan også sende en mail til os på mail@servicecentralensyd.dk