Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Hvidevarer

Vi er specialister på reparation af hvidevarer - på alle mærker

Service Centralen Brændekilde blev grundlagt i 1968. I 2006 overtog Carsten Aaby virksomheden og ændrede navnet til Service Centralen Fyn. I 2010 købte vi KVIK Hvidevarecenter i Kolding, og vi har siden heddet Service Centralen Syd. Vi er den største indenfor reparation af hvidevarer, og det betyder meget stor ekspertise og hurtig reparation af dine hvidevarer.

Vi er specialister på reparation af hvidevarer - vi laver nemlig ikke andet  - næsten da ! 

Vi hører til i Odense, og er 17 ansatte heref 11 servicemontører på Fyn og i Trekantsområdet. Vi har særdeles meget service indenfor garanti men også mere og mere uden for garanti. Vi giver gerne et tilbud på reparation af dine hvidevarer. Se vore priser under PRISER. Vi har samme priser i hele området. Dette kan vi gøre da vi har lokale montører.

Vi servicer og rapararer alle typer hvidevarer som bl.a. Gorenje, ASKO, Vestfrost, GRAM, Samsung, Liebherr, Elcold, Siemens, LG, Grundig, BEKO, Panasonic, Indesit, Miele, SMEG, AEG og mange flere. Nye mærker kommer til hvert år. 

Vi er en stor del af den landsdækkende organisation for reparation af hvidevarer DTS så ledes vi kan tilbyde kunder landsdækkende service. Se mere under DT-S.dk 

Vi har de sidste 5 år specialiseret os i reparation af ESPRESSOmaskiner og er efterhånden blev en stor partner i dette område.

Vi er lagerførende af de fleste reservedele indenfor de mest kendte mærker. Ønsker du at købe en reservedel, kan du enten hente den på vores adresse eller få den tilsendt mod et mindre gebyr.

Udover reparation af hvidevarer, salg af reservedele sælger og monterer vi også Panasonic varmepumper, kendt under navnet Danmarkspumpen. Læs mere here. og den solide varmepunpe fra Mitsubishi. 

 

Siden foråret 2017 har vi også solgt og serviceret de populære varmepumper fra Mitsubishi. 

Vores motto er "Vi tager ansvar". Dermed mener vi, at vi tager ansvar for dine hvidevarer. Hvis du beder os om, at lave dine hvidevarer, har du også krav på, at vi tager ansvar for det. Dine hvidevarer skal laves hurtigt og med mindst mulig gene for dig. Vi lover, at vi altid vil gøre vores bedste. 

Via vores on-line booking system kan du altid se næste ledige tider i dit område. 

Reparation af hvidevarer er vort speciale !

Siden 2007 har vi været 3 partnere. Læs om dem her:

Carsten Aaby er direktør i virksomheden. Overtog virksomheden i 2006.

a70142.jpg

Palle Frandsen, en erfaren montør og tekniker der i dag er teknisk ansvarlig og blandt andet har ansvaret for bestilling af reservedele. Palle er leder af lager- og kontorpersonalet

a81afd.jpg

Bo Brodersen, ligeledes en meget erfaren montør og har ansvaret for Panasonic VARMEPUMPER under navnet DANMARKSPUMPEN. Bo har ansvaret for alle vore servicemontører.

a68149.jpg

 

 

Med venlig hilsen,

De 3 partnere i Service Centralen Syda9fbc4.jpg