Barrit 7150 - Reparation og service af hårde hvidevarer

 

byskilt_barrit_715044cb.png

Service Centralen Syd kommer kunderne på Fyn og i Trekantsområdet til undsætning dagligt - herunder også i Barrit. Så hvis din vaskemaskine eller dit køleskab har brug for service eller reparation, så står vi klar til at hjælpe. Vi er eksperter i alle former for hårde hvidevarer - og vi har 50 års erfaring.

Det er ikke kun service, reperationer og reservedele til hårde hvidevarer, vi er gode til: vi sælger og servicerer også Mitsubishi og Panasonic varmepumper (bedre kendt som Danmarkspumpen) samt aitconditions og kølesystemer til huse, lejligheder, kontorer og fritidshuse.

Vores montører dækker daglige hele Syddanmark, hvilket betyder, at de hurtigt kan hjælpe dig med dine problemer - når du først har tilkaldt os, er der ikke langt tilbage til en normal hverdag.

Det er også dette vakse hold af teknikere, der gør det muligt at sikre den bedste og hurtigste reparation af din vaskemaskine, ovn, køleskab eller lignende husholdningsaggregat.

Vores teknikere bakkes op af vores store lager med reservedele, hvis de skulle stå og mangle en del til at fikse din varmepumpe eller tørretumbler.

Vi servicerer alle former for offentlige virksomheder, privatpersoner samt selskaber og virksomheder.

Vi ønsker at yde den absolut bedste service til hver eneste kunder, vi besøger eller har i røret. Dette gælder selvfølgelig også kunderne i 7150 Berrit.

 

BOOK din service ONLINE:

Nedenfor kan du indtaste dit postnummer, hvis du ønsker at få repareret ét eller flere af dine hårde hvidevarer. Vi står også klar til at reparere din espressomaskine, hvis du skulle få brug for det.

God fornøjelse.