Bjert 6091 - Reparation og service af hårde hvidevarer

 

byskilt_bjertb3f2.png

Service Centralen Syd hjælper dagligt kunder på Fyn og i Trekantsområdet og herunder i Bjert. Siden 1968 har vi kørt service ud fra vores hovedsæde på Fyn og hjulpet vores kunder med deres problemer med hårde hvidevarer af forskellig art.

Ud over service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer, tilbyder vi også salg og service af airconditions og kølesystemer samt varmepumper af mærkerne Mitsubishi og Panasonic - også kaldet Danmarkspumpen.

Vores dygtige teknikere kommer dagligt rundt både på Fyn og i Jylland, hvilket sikrer dig kortere ventetid, end du normalt kunne forvente. Så hvis du ønsker en hurtig og kompetent reparation af din vaskemaskine, køleskab eller lignende, så tag fat i os i dag.

Vores velassorterede lager af reservedele gør det muligt for vores montører og teknikere hurtigt at kunne skaffe en reservedel, hvis de skulle mange det.

Vi servicerer alle - både privatpersoner, offentlige institutioner samt virksomheder og selskaber.

Vi vil gerne være kendt for at yde den bedste service til alle vores kunder i hele Syddanmark - og selvfølgelig også kunderne i Bjert.

 

BOOK din service ONLINE:

Hvis din ovn, opvaskemaskine eller lignende ikke virker, som den skal - så indtast blot dit postnummer herunder. Så banker en tekniker snart på din dør.

 

God fornøjelse.