Bredsten 7182 - Reparation og service af hårde hvidevarer

 

byskilt_bredsten_71820270.png

Service Centralen Syd hjælper kunder på Fyn og i Trekantsområdet - herunder i Bredsten. I 1968 kørte vi ud til vores første kunde, og vi har kørt hele Sydanmark tyndt lige siden. Vi er specialister, når det kommer til service og reparation af hårde hvidevarer - så du kan roligt tilkalde os, når du har problemer.

Ud over service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer, sælger vi (og kører service på) varmepumper (Panasonic og Mitsubishi), airconditions og kølesystemer. Varmepumperne kendes måske bedre under navnet 'Danmarkspumpen', som er en af de mest benyttede i Danmark.

Hver dag kommer vores teknikere og montører rundt i hele Syddanmark. Det betyder, at de hurtigt vil kunne hjælpe dig, hvis du skulle få problemer med dine hårde hvidevarer.

Vi har også et stort og velassorteret lager med reservedele, så vores teknikere er klædt godt på, når de skal ud og reparere din vaskemaskine, tørretumbler, køleskab eller lignende.

Disse betingelser samt vores stærke hold af montører og teknikere gør, at vi hurtigt kan komme dig til undsætning, når de hårde hvidevarer driller. Og når vi kommer, så bestræber vi os på at yde den bedste service - hver gang. Dette gælder selvfølgelig også for kunderne i 7182 Bredsten.

Både privatpersoner, offentlige institutioner og organisationer samt virksomheder og selskaber benytter sig af vores service - så du skal endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os.

 

BOOK din service ONLINE:

Herunder kan du indtaste dit postnummer - så kan du nemt og hurtigt booke en tekniker. Smart, ikke?

 

God fornøjelse.