Reparation af hårde hvidevare i 6070 Christiansfeld

 

byskilt_christiansfelda14f.png

Service Centralen Syd hjælper hver dag kunder på Fyn og i Trekantsområdet - herunder i 6070 Christiansfeld og omegn. I 1968 kørte vi ud til vores første kunde, og i de sidste 50 år har vi dækket hele Syddanmark dagligt. Vi er stolte af vores medarbejderes evner til at hjælpe vores kunder, når de har problemer med deres hårde hvidevarer samt den service, de leverer hver eneste kunde.

Vi tilbyder vores kunder mere end blot reparationer, service og reservedele - vi sælger også airconditions, kølesystemer og varmepumper. Vores varmepumper er af mærkerne Panasonic (Danmarkspumpen) og Mitsubishi.

Vores teknikere dækker dagligt hele det fynske og jyske område, således de hurtigt kan assistere dig, når de hårde hvidevarer driller. Så kan du hurtigt komme i gang med en normal hverdag igen.

Vores dygtige hold af teknikere muliggør en hurtig og kompetent reparation af din vaskemaskine, ovn, køleskab eller andet husholdningsapparat.

Vores service benyttes af både private, offentlige institutioner/organisationer og virksomheder.

Vi har desuden et stort lager af reservedele, så vi altid står klar til at hjælpe dig.

 

BOOK din service ONLINE:

Hvis du ønsker service på dine hårde hvidevarer, kan du med fordel bruge boksen, der ligger herunder. Du skal blot indtaste dit postnummer - og så er der en tekniker på vej inden længe. Dermed undgår du de lange ventetider.

God fornøjelse.