Problemer med dine hårde hvidevarer? Vi reparerer alle kendte mærker af hvidevarer og har gjort det i 50 år.

 

byskilt_juelsminde_7130adb6.png

Service Centralen Syd hjælper kunder i hele Syddanmark - herunder også i Juelsminde. Det er nu mere end 50 år siden, vi kørte ud til den første kunde, og den dag i dag hjælper vi dagligt kunder på Fyn og i Trekantsområdet, når deres hårde hvidevarer står af. Hvad kan vi gøre for dig?

Vores teknikere befinder sig på hele Fyn og Trekantsområdet, og dækker dermed dette store område hver dag. Det betyder, at hjælpen er nær, når din vaskemaskine, tørretumbler eller lignende gør vrøvl.

Vi kan hjælpe med mere end blot serviceringer, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer. Vi forhandler også Danmarkspumpen, der er en varmepumpe af mærket Panasonic eller Mitsubishi. Vi har også airconditions og kølesystemer, hvis dette skulle friste. De kan passe ind i erhvert hjem eller kontor og er gode for elregningen og naturen.

Vores dygtige team af montører og teknikere står klar til at hjælpe dig, og vi kan rykke hurtigt ud, fordi vi har så mange på holdet.

Både private, offentlige institutioner og private virksomheder gør brug af vores service. Så hvis der er noget, der ikke virker - så ringer du blot til os.

Vi har også et stort lager med reservedele, hvis din vaskemaskine har brug for et nyt filter eller anden reservedel for at kunne fungere igen.

Kunderne i Juelsmine og resten af Syddanmark skal have den bedste service hver gang - det forsøger vi at leve op til hver dag.

 

BOOK din service ONLINE:

Hvis du blot indtaster dit postnummer herunder, sender vi hurtigt en tekniker ud til dig.

God fornøjelse.