Kolding 6000 - Reparation og service af hårde hvidevarer

 

byskilt_kolding6b97.png

Service Centralen Syd kører service for kunder på Fyn og i Trekantsområdet - herunder også i Kolding. Siden 1968, hvor vi kørte ud til vores første kune, har vores teknikere hjulpet vores kunder, når de havde problemer med deres hårde hvidevarer. Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores teknikere er geografisk spredt ud over hele Fyn og Trekantsområdet, og dækker dermed dette store område dagligt. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan få hjælp, når du oplever problemer med din vaskemaskine, køleskab eller lignende.

Det er ikke kun reparationer af hårde hvidevarer, vi arbejder med; vi sælger også Panasonic og Mitsubishi varmepumper til private og professionelle. Og skulle der opstå problemer med disse, kan vi selvfølgelig også servicere dem.

Vi er stolt af vores team af dygtige teknikere og montører, for de sikrer dig en hurtig reparation af opvaskemaskine, ovn eller anden hård hvidevare.

Denne service bliver anvendt af både private borgere, offentlige organisationer samt professionelle virksomheder.

Kort sagt, hvis maskinen er i udu; ringer du bare til os!

Vi har også et stort lager med reservedele, hvis uheldet skulle være ude, og din maskine har brug for en ny del.

Kunderne i Kolding og resten af Syddanmark skal have den bedste service hver gang - det er vores valgsprog.

 

BOOK din service ONLINE:

Nedenfor kan du indtaste dit postnummer. Når du gør dette, finder vi lynhurtigt en tekniker i nærheden og sender ham ud til dig.

God fornøjelse.