Kolding 6000 - Reparation og service af hårde hvidevarer

 

byskilt_kolding6b97.png

Service Centralen Syd hjælper kunder på Fyn og Trekantsområdet og herunder i Kolding. Vi har siden 1968 kørt service og reparation på hvidevarer ud fra vores hovedsæde og hjulpet vores kunder med problemer på deres hårde hvidevarer.

Ud over service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer, arbejder vi også med salg og service på air conditioner og kølesystemer i Kolding. Vores teknikere er fordelt ud over hele det fynske og jyske område, og vi har egne montører i Kolding således de hurtigt kan hjælpe jer med reparation af jeres hårde hvidevarer hvad enten det gælder vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, fryser, oven, komfur eller emhætte.

Vi er eksperter på service og reparation af hvidevarer på alle de kendte mærker som Gram, vestfrost, Samsung, ASKO-Gorenje, Indesit, Panasonic, Siemens, Bosch, elektrolux og Whirlpool.

Derudover har vi en egen afdeling for reparation og salg af Panasonic varmepumpe. Varmepumpen er kendt under brandet Danmarkspumpen og vi har opsat mange varmepumper i Kolding og omegn.

Vores stærke team af teknikere muliggøre, at vi kan sikre den hurtigst mulige reparation af din vaskemaskine, opvaskemaskine eller andet husholdningsapparat. Vores service bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi har desuden et stort lager af reservedele til hvidevarer og varmepumper så vi altid står klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Kolding.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.