Reparation af dine hvidevarer i Lunderskov - 6640

 

byskilt_lunderskoveea4.png

Service Centralen Syd kører service for kunder på Fyn og i Trekantsområdet - herunder også i Lunderskov. Siden 1968 år har vores teknikere hjulpet vores kunder, når de havde problemer med deres hårde hvidevarer. Hvad skal vi ordne for dig?

Hele Syddanmark dækkes af vores stærke hold af teknikere hver dag. De er fordelt på hele området og kan derfor nemt rykke ud, når du kontakter os med dine problemer med hårde hvidevarer.

Vi servicerer alle de kendte mærker inden for vaskemaskiner, køleskabe, tørretumblere, ovne, opvaskemaskiner, men også varmepumper og espressomaskiner.

Disse varmepumper sælger vi også. Vi forhandler Danmarkspumpen, som rigtig mange danskere gør brug af. Vi har varmepumper fra Panasonic og Mitsubishi. Og hvis de  skulle gå i stykker, reparerer vi den selvfølgelig også.

Vi er stolt af vores team af dygtige teknikere og montører, for de sikrer dig en hurtig reparation af opvaskemaskine, ovn eller anden hård hvidevare.

Vores service bliver anvendt af både private, offentlige institutioner samt private selskaber og virksomheder.

Vi har også et stort lager med reservedele, hvis uheldet skulle være ude. Vi kan kort sagt klare det hele.

Kunderne i Lunderskov og resten af Syddanmark fortjener den allerbedste service hver gang - det forsøger vi at efterleve hver dag.

 

BOOK din service ONLINE:

Indtast dit postnummer herunder. Det er en nem måde at booke en tekniker - og så skal du ikke vente i flere dage.

God fornøjelse.