Sønder Stenderup 6092 - Reparation og service af hårde hvidevarer

 

byskilt_soender-stenderup7c6b.png

Service Centralen Syd assisterer dagligt kunder på Fyn og i Trekantsområdet - herunder i Sønder Stenderup og omegn. Virksomheden blev stiftet i 1968 - og siden har vi kørt service ud fra vores hovedsæde i Odense og assisteret kunderne med problemer deres hårde hvidevarer.

Vi er eksperter, når det kommer til service og reparation af hårde hvidevarer, men det er ikke det eneste, vi laver. Vi sælger og servicerer også varmepumper af mærkerne Mitsubishi og Panasonic samt airconditions og kølesystemer. Varmepumpern fra Panasonic er måske bedre kendt under navnet, Danmarkspumpen, pga. dens popularitet blandt danske kunder.

Hele det fyske og jyske område bliver dagligt kørt tyndt af vores stærke hold af teknikere. Det betyder, at du ikke behøver vente flere dage på at få din normale hverdag tilbage, når der er problemer med vaskemaskinen, ovnen, køleskabet eller andre husholdningsapparater.

Vores service bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, der sætter pris på en hurtigt og kompetent reparation.

Vi har desuden et stort og velassorteret lager af reservedele, så vi altid kan stå klar til at bistå dig.

Vi bestræber os - hver dag - på at yde den bedste service, vi kan til vores kunder i hele Syddanmark. Herunder selvfølgelig kunderne i 6092 Sønder Stenderup.

 

BOOK din service ONLINE:

Hvis du indtaster dit postnummer i boksen herunder, kan vi hurtigt have en teknikere ude hos dig. Nemt, bekvemt - og uden lange ventetider

God fornøjelse.