Taulov 7017 - Reparation og service af hårde hvidevarer

 

byskilt_taulovc671.png

Service Centralen Syd bistår dagligt kunder på Fyn og i Trekantsområdet - herunder i 7017 Taulov. For 50 år siden - i 1968 - kørte vi ud til vores første kunde, og siden da kørt ud fra vores hovedsæde i Odense og repareret hårde hvidevarer i hele Syddanmark.

Vi er specialister i service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer, men vi arbejder vi også i salg og service af airconditions samt kølesystemer. Derudover reparerer og sælger vi varmepumper af mærkerne Panasonic og Mitsubishi - bedre kendt som Danmarkspumpen.

Vores teknikere er fordelt ud over hele vores serviceområde, således de kan hjælpe dig med dine problemer uden, at du skal vente flere dage.

Det er vores stærke team af teknikere, der muliggør den hurtige reparation af din vaskemaskine, opvaskemaskine eller andet husholdningsapparat. Denne service bliver både benyttet af privatpersoner, offentlige organisationer og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi har desuden et stort og velassorteret lager af reservedele, så vi kan stå klar til at hjælpe dig.

Vores mål et at yde den bedste service til samtlige kunder i Syddanmark herunder selvfølgelig kunderne i Taulov.

 

BOOK din service ONLINE:

I boksen herunder kan du indtaste dit postnummer - og så går der ikke længe før der står en tekniker og banker på din dør. Det bliver faktisk ikke nemmere end det.

 

God fornøjelse.