Reparation af hvidevare i Vejle

 

byskilt_vejle_7100761e.png

Service Centralen Syd hjælper kunder på Fyn og Trekantsområdet og herunder i Vejle. Vi har siden 1968 kørt service og reparation af hvidevarer ud fra vores hovedsæde og hjulpet vores kunder med reparation af deres hårde hvidevarer i Vejle.

Ud over service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer, arbejder vi også med salg og service på air conditioner og kølesystemer. Vores teknikere er fordelt ud over hele det fynske og jyske område og med blandt egne folk i Vejle, således de hurtigt kan hjælpe dig med dine problemer, så du kan komme i gang med en normal hverdag.

Vi reparerer og servicerer alle typer af hvidevarer. Vaskemaskiner, tørretumblere, fryser, køleskan, microovn, ovn, komfur og emhætte. Vi klarer det hele. Vore montører for hvidevarer er alle veluddannede og har kørt for os i mange år.

Vi har aftaler med de fleste store hvidevarerproducenter som SAMSUNG, ASKO-Gorenje, Vestfrost, Gram, Indesit, Panasonic, Siemens, Bosch, Electrolux og Whirlpool. Vi har reservedele på alger til de fleste typer så vi ret hurtigt kan rykke ud og servicerer og reparerer dine hvidevarer i Vejle.

Vi har specielt uddannede montører i vores afdeling for reparation og salg af Panasonic varmepumpe. Varmepumpen er kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores stærke team af servicemontører for hårde hvidevarer muliggør, at vi kan sikre den hurtigst mulige reparation af din vaskemaskine, opvaskemaskine eller andet husholdningsapparat. Vores service bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation i hele Vejle området.

Vi har desuden et stort lager af reservedele, så vi altid står klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder i Vejle.

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG