Viuf 6052 - Reparation og service af hårde hvidevarer

 

byskilt_viufc671.png

Service Centralen Syd assisterer dagligt kunder på Fyn og i Trekantsområdet - og selvfølgelig i 6052 Viuf. I mere end 50 år har vi kørt service ud fra Odense og hjulpet vores kunder med de problemer, der kan opstå, når man har hårde hvidevarer i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Både virksomheder, offentlige organisationer og privatpersoner gør brug af vores mange-facetterede service af hårde hvidevarer. Vi kan reparere (næsten) alt, når det kommer til køleskabe, frysere, vaskemaskiner og deslige.

Derudover sælger og servicerer vi også airconditions, kølesystemer og varmepumper fra Panasonic og Mitsubishi - også kaldet Danmarkspumpen.

Vores erfarne hold af teknikere er fordelt ud over hele Syddanmark, hvilket gør det muligt for os hurtigt at bistå dig, når de hårde hvidevarer driller. Når du har brug for reparation af hårde hvidevarer, er det os, du skal ringe til - så kan du hurtigt komme i gang med en normal hverdag igen.

Vores store lager med reservedele betyder, at der aldrig er langt for vores montører, hvis de står og mangler en reservedel.

Vi forsøger altid at yde den bedste kundeservice til kunderne i Viuf - og resten af Syddanmark.

 

BOOK din service ONLINE:

Ønsker du service på vaskemaskine eller lignende, kan du med fordel bruge feltet nedenfor til at indtaste dit postnummer i. Så undgår du de lange ventetider, som mange firmaer byder deres kunder.

God fornøjelse.