Vojens 6500 - Reparation og service af hårde hvidevarer

 

byskilt_vojens_65006b97.png

Service Centralen Syd kører hver dag ud til kunder på Fyn og i Trekantsområdet - herunder også i 6500 Vojens. Vores første kunde kørte vi ud til i 1968 - og lige siden har vi serviceret kunder i hele Syddanmark. Vi et specialiseret i at reparere alle former hårde hvidevarer.

Vores teknikere dækker hele Syddanmark dagligt, hvilket betyder, at du ikke behøver vente længe på en reparation af din vaskemaskine, køleskab eller lignende. Vores stærke hold af teknikere muliggør en hurtig og kompetent reparation af dine hårde hvidevarer, så du kan komme tilbage til din hverdag igen.

Ud over service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer, arbejder vi også med salg og service af airconditions og kølesystemer. Derudover har vi en afdeling for reparation og salg af Panasonic og Mitsubishi varmepumper. Varmepumpen er også kendt under brandet Danmarkspumpen.

Vores service bliver benyttet af alle fra privatpersoner til offentlige organisationer samt virksomheder og selskaber. Vi rykker ud til alle, der har brug for det.

Vi har desuden et stort lager af reservedele, så vores teknikere aldrig har langt, når de skal bruge en reservedel.

Vi ønsker at give den bedste service til vores kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Vojens.

 

BOOK din service ONLINE:

Herunder kan du vælge at indtaste dit postnummer. Når du gør det, går der ikke længe, før der står en tekniker og banker på din dør.

God fornøjelse.