5560 Aarup - Service af hårde hvidevarer

 

byskilt_aarup_55606b97.png

 

Service Centralen Syd hjælper kunder på Fyn og Trekantsområdet og herunder i Aarup. Vi har siden 1968 kørt service ud fra vores hovedsæde og hjulpet vores kunder med problemer på deres hårde hvidevarer.

Ud over service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer, arbejder vi også med salg og service på Panasonic varmepumoer af typen Danmarkspumpen og kølesystemer. Vores teknikere er fordelt ud over hele det fynske og jyske område, således de hurtigt kan hjælpe dig med dine problemer, så du kan komme i gang med en normal hverdag.

Vores stærke team af teknikere muliggør, at vi kan sikre den hurtigst mulige reparation af din vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumblere, ovne, emhætter eller andre hvidevarer. Vores service bliver både benyttet af private, offentlige og private virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi har desuden et stort lager af reservedele, så vi altid står klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Aarup.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.