Hurtig og nem service og reparation af hårde hvidevarer i Agedrup

 

byskilt_agedrup_5320ba38.png

Service Centralen Syd har specialiseret sig siden opstarten i 1968 på service og reparation af hårde hvidevarer. Vi er en i dag en del af DTS, og er officiel servicecenter på hele Fyn og trekantsområdet herunder Agedrup og hele postnummer.

Vores montører kører i hele området hver dag, hvilket sikrer, at vi altid har en montør i nærheden af Agedrup, som kan løse dine problemer med hårde hvidevarer.

Vores service på hårde hvidevarer bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation. Nogle kunder vil måske huske os under navnet Service Centralen Fyn, men i 2006 ændrede vi navn til Service Centralen SYD da vi overtog KVIK hvidevarecenter i Kolding, og begyndte vores service af hårde hvidevarer i Trekantsområdet også. Vi er i dag 15 medarbejdere der vil gøre sit yderste for at servicere dine hvidevarer.

Vi har altid et stort lager af reservedele liggende tæt på vores montører i Agedrup og resten af området vi dækker, så vi altid står klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Agedrup 5970.

Vi glæder os til at høre fra dig og vi håber du bliver tilfreds med vor service.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

Service Centralen SYD har et særdeles bredt sortiment af de mest brugte reservedele til Electrolux. Det betyder at vi hurtigt kan rykke ud og gode chancer for at lave dine Electrolux hvidevarer ved første besøg. Du er altid sikret en erfaren montør fra os. De fleste har mere end 10 års erfaring.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.