Reparation og service af hårde hvidevarer i Asperup og resten af postnummer 5466

 

byskilt_asperup_5466eea4.png

 

Vi har siden 1968 hjulpet kunder i 5466 Asperup, resten af Fyn samt Trekantsområdet med service og reparation af hårde hvidevarer.

Vores hold af teknikere er fordelt ud over hele vores område, hvilket gøre det muligt for vores virksomhed at løse dine problemer med dine hårde hvidevarer med kort varsel. Dette gør, at du kan komme tilbage til en almindelig hverdag med en velfungerende tørretumbler, vaskemaskine eller hvad du måtte have problemer med.


Ud over vores afdeling med service og reparation af hårde hvidevarer, så har vi også en afdeling for salg og service af Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen og kølesystemer. Vi sælger også disse varmepumper og du kan læse og se mere under varmepumper.


Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.
Vi har et stort lager af reservedele liggende tæt på vores montører i Asperup og resten af området vi dækker, så vi altid står klar til at hjælpe dig.

Dette gør at vi hurtigt kan løse problemer, selv hvor specialdele kræves, for at løse problemet.


Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Asperup.

BOOK din service ON-LINE

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.