Problemer med dine hårde hvidevarer? Vi kører service og reparation i 5491 Blommenslyst

 

byskilt_blommenslyst_54915d5c.png

Vi har i små 50 år kørt service og reparation af hårde hvidevarer i 5491 Blommenslyst og omegn. Ud over i Blommenslyst kører vi også service og reparation af hårde hvidevarer på resten af Fyn og Trekantsområdet.

Vores teknikerer kører dagligt i hele vores område, og står klar med kort varsel til at løse dine problemer med hårdehvidevarer.

Vi har et centralt lager liggende i vores område, således de kørende teknikere altid har hurtig adgang til et lager af stort set alle typer af reservedele, hvilket muliggøre en hurtig og nem reparation af selv specielle mærker af hårde hvidevarer. Dette gør at du som kunde hurtigt kan vende tilbage en almindelig hverdag.

Ud over vores afdeling med service og reparation af hårde hvidevarer, så har vi også en afdeling for salg og service af air conditioner og kølesystemer. Herudover reparere og sælge vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Blommenslyst.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.