Virker dine hårde hvidevarer ikke? Vi kører service og reparation i 5400 Bogense

 

byskilt_bogense_54009daa.png

Service Centralen Syd har i snart 50 år kørt service og reparation af hårde hvidevarer i 5400 Bogense og i hele Nordfyns-området.

Ud over i Bogense kører vi også service og reparation af hårde hvidevarer på resten af Fyn og Trekantsområdet. Vores teknikerer kører hver dag i hele vores område, og står klar med kort varsel til at reparere og servicere dine hårdehvidevarer.

Vores lager er centralt beliggende i vores område på Fyn og Trekantsområdet, således vores kørende teknikere altid har hurtig adgang til etstort lager af stort set alle typer af reservedele til hårde hvordevarer, hvilket sikrer en hurtig og nem reparation af selv specielle mærker af hårde hvidevarer. Dette gør at du som kunde hurtigt kan vende tilbage en almindelig hverdag.

Ud over vores afdeling med service og reparation af hårde hvidevarer, så har vi også en afdeling for salg og service af air conditioner og kølesystemer. Herudover reparere og sælge vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Bogense.

 

BOOK din service ON-LINE

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.