Reparation og service af hårde hvidevarer i 5600 Faaborg

 

byskilt_faaborg_5600f069.png

Bor du i 5600 Faaborg eller området omkring Faaborg, og har du problemer med dit køleskab, tørretumbler, fryser eller måske dit køleskab?

Så står vi klar til at hjælpe dig med service og reparation af dine hårde hvidevarer i Faaborg. Vi har altid reservedele liggende på vores centralt belligende lager på Fyn, hvorfra vi servicere hele vores serviceområde. Vores dygtige teknikere kører hver dag rundt i hele vores kundeområde.

Dette gør at vi altid er tæt på vores kunder, og hurtigt kan løse deres problemstillinger. Dette er med til at få vores kunder hurtigt og nemt tilbage til en almindelig hverdag med velfungerende hårde hvidevarer. Book en tid i dag online, og så du kan få løst dit problem

Service Central Syd er en veletableret fynsk service og reparationsvirksomhed af hårde hvidevarer centralt beliggende i det fynske, og har siden 1968 hjulpet kunder på Fyn og Trekantsområdet med servicere og reparere deres hårde hvidevarer.

Ud over vores afdeling med service og reparation af hårde hvidevarer, så har vi også en afdeling for salg og service af air conditioner og kølesystemer.

Herudover reparere og sælge vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores reparationsservice bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Faaborg.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.