Vi laver service og reparation af hårde hvidevarer i Martofte 5390

 

byskilt_martofte_53902fbf.png

Service Centralen Syd hjælper kunder på Fyn og Trekantsområdet og herunder i 5390 Martofte. Vi har siden 1968 kørt service ud fra vores hovedsæde kørt service og hjulpet vores kunder med problemer på deres hårde hvidevarer.

Ud over service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer, arbejder vi også med salg og service på air conditioner og kølesystemer. Vores teknikere er fordelt ud over hele det fynske område, således de hurtigt kan hjælper dig med dine problemer, så du kan komme i gang med en normal hverdag.

Herudover reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores stærke team af teknikere muliggøre, at vi kan sikre den hurtigst mulige reparation af din vaskemaskine, opvaskemaskine eller andet husholdningsapparat. Vores service bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation. De har erfaring med service på over 75 mærker, og ved derfor hvilke problemer som opstår, og hvordan disse løses effektivt.

Vi har desuden et stort lager af reservedele liggende tæt på vores teknikere i Martofte og resten af området vi dækker, så vi altid står klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Martofte og området omkring Martofte.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.