5370 Mesinge - Service og reparation af hårde hvidevarer - køleskabe, tørretumbler, vaskemaskine og andre hårde hvidevarer.

 

byskilt_mesinge_53700684.png

Service Centralen Syd har siden 1968 serviceret kunder i Mesinge og resten af postnummer 5370, Fyn og hele trekantsområdet. Vi har et stærkt hold af teknikere og montører kørende i hele området, således der altid er en tæt på dig.

Dette gør at vi hurtigt og nemt kan få løst dit problem med dine hårde hvidevarer - uanset om der er tale om en tørretumbler, vaskemaskine, køleskab eller en anden type hårde hvidevarer. Vi er din lokale specialist i service og reparation af hårde hvidevarer, og løser dine problemer med hårde hvidevarer effektivt.

Herudover reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores service bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation. I 2006 ændrede vi navn til Service Centralen SYD da vi overtog KVIK hvidevarecenter i Kolding. Vi er i dag 15 medarbejdere der vil gøre sit yderste for at servicere dine hvidevarer.

Vi har desuden et stort lager af reservedele liggende tæt på vores montører i Mesinge og resten af området vi dækker, så vi altid står klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Mesinge.

Vi glæder os til at høre fra dig og vi håber du bliver tilfreds med vor service.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.