Hurtig og nem service og reparation af hårde hvidevarer i 5462 Morud

byskilt_morud_5462a14f.png

Service Centralen Syd har specialiseret sig siden opstarten i 1968 på service og reparation af hårde hvidevarer. Vi er en i dag en del af DTS, og er officiel servicecenter på hele Fyn og Trekantsområdet herunder 5462 Morud .

Vores montører kører i hele området hver dag, hvilket sikrer at vi altid har en montør i nærheden af Morud, som kan løse dine problemer med hårdehvidevarer. Vi har siden 1968 kørt denne type af service.

Så bor du i området omring 5462 Morud, så er vi din lokale specialist af service af hårde hvidevarer. Du kan booke en tid online i dag, så vi kan få løst dine hårde hvidevarer problemer.

Herudover reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores service på hårde hvidevarer bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation. Nogle kunder vil måske huske os under navnet Service Centralen Fyn, men i 2006 ændrede vi navn til Service Centralen SYD da vi overtog KVIK hvidevarecenter i Kolding, og begyndte vores service af hårde hvidevarer i Trekantsområdet også. Vi er i dag 15 medarbejdere der vil gøre sit yderste for at servicere dine hvidevarer.

Vi har altid et stort lager af reservedele liggende tæt på vores montører i Agedrup og resten af området vi dækker, så vi altid står klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i 5462 Morud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vi håber du bliver tilfreds med vor service.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.