Reparation og service af hårde hvidevarer i 5330 Munkebo

 

byskilt_munko_53303707.png

Vi har siden 1968 hjulpet kunder i Munkebo, resten af Fyn samt Trekantsområdet med deres problemer på hårde hvidevarer. Vi har et team af kørende montører fordelt ud over hele Fyn og Trekantsområdet, hvilket muliggører en utrolig hurtig service på kundeproblemer i f.eks. Munkebo.

Vi har ud over vores service og reparation af hårde hvidevarer også en afdeling for salg og service af air conditioner og kølesystemer.

Vores stærke team af teknikere muliggøre, at vi kan sikre den hurtigst mulige reparation af din vaskemaskine, opvaskemaskine eller andre hårde hvidevarer. Vores service bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Herudover reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vi har altid et stort lager af reservedele liggende tæt på vores montører i Munkebo og resten af området vi dækker, så vi altid står klar til at hjælpe dig. Dette gør at vi hurtigt kan løse problemer, selv hvor specialdele kræves, for at løse problemet.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Munkebo.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.