Reparation af hvidevare i Nørre Aaby

 

byskilt_noerreaaby_55803477.png

Service Centralen Syd hjælper kunder på Fyn og Trekantsområdet og herunder i Nørre Aaby. Vi har siden 1968 kørt service ud fra vores hovedsæde i Odense kørt service og hjulpet vores kunder med problemer på deres hårde hvidevarer.

Ud over service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer, arbejder vi også med salg og service på air conditioner og kølesystemer. Herudover reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores teknikere er fordelt ud over hele det fynske område, således de hurtigt kan hjælpe dig med dine problemer, så du kan komme i gang med en normal hverdag.

Vores stærke team af teknikere muliggøre, at vi kan sikre den hurtigst mulige reparation af din vaskemaskine, opvaskemaskine eller andet husholdningsapparat. Vores service bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi har desuden et stort lager af reservedele liggende tæt på vores montører i Nørre Aaby og resten af området vi dækker, så vi altid står klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Nørre Aaby.

 

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG

God fornøjelse.