Problemer med dine hårde hvidevarer. Hurtig og nem service af dine hvidevarer af Service centralen Syd

 

byskilt_nyborg0684.png

Service Centralen Syd hjælper kunder på Fyn og Trekantsområdet og herunder i Nyborg. Vi har siden 1968 kørt service ud fra vores hovedsæde kørt service og hjulpet vores kunder med problemer på deres hårde hvidevarer.

Ud over service, reparationer og reservedele til hårde hvidevarer, arbejder vi også med salg og service på air conditioner og kølesystemer. Herudover reparerer og sælger vi Panasonic varmepumper kendt under navnet Danmarkspumpen.

Vores teknikere er fordelt ud over hele det fynske område, således de hurtigt kan hjælpe dig med dine problemer, så du kan komme i gang med en normal hverdag.

Vores stærke team af teknikere muliggøre, at vi kan sikre den hurtigst mulige reparation af din vaskemaskine, opvaskemaskine eller andet husholdningsapparat. Vores service bliver både benyttet af private, offentlige og virksomheder, som ønsker en hurtigt reparation.

Vi har desuden et stort lager af reservedele liggende tæt på vores montører i Nyborg og resten af området vi dækker, så vi altid står klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os på at yde den bedste service til kunder i hele Syddanmark herunder kunderne i Nyborg.

BOOK din service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer kan du med fordel bruge linket til venstre. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

SE PRISER OG BESTIL SERVICEBESØG