Gaggenau - service af hårde hvidevarer

 

gaggenau-logoeb7a.jpg

Service Centralen Syd er din lokale og kompetente servicevirksomhed, hvis du står med problemer med dine hårde hvidevarer fra mærket Gaggenau.

Vi servicerer hele Fyn og Trekantsområdet, og har gjort dette siden 1968. Vores montører har stort erfaring med problemløsning fra alle de gængse mærker af hårde hvidevarer, samt adgang til reservedele til f.eks. produkter fra Gaggenau.

Du kan købe reservedele hos os ved at klikke på reservedele hvor du kan udfylde reservedelsformular.

BOOK din service Online

Book gerne din service via vor online booking - det er nemt og bekvemt og åben 24/7 ! Du skal blot indtaste dit postnummer herunder. Så går der ikke længe før en tekniker banker på din dør.

Vil du bestille reservedele til dine hvidevarer fra Gaggenau kan du benytte vor reservedelesformular som du finder ved at klikke på reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

God fornøjelse.

 

 

Ovn fra Gaggenau - en investering

Gaggenau er noget for sig. Gaggenau står for design, kulturarv og fantastisk ydeevne. Det er ikke for sjov, at professionelle kokke bruger ovne, komfurer og lignende fra Gaggenau - det virker bare bedre end langt de fleste andre hårde hvidevarer. Dette afspejles også i prisen, men når man først har investeret i en ovn fra Gaggenau, så har du kvalitet i årtier.

Gaggenau ovne er udviklet i samarbejde med professionelle kokke, hvilket betyder, at de lægger mærke til, hvad der glæder og frustrerer dem. Deres udstyr skal være intuitivt og muliggørende, fokuseret og robust – kokken skal hellige sig retten, ikke ovnen. Og mens udseende ikke er så vigtigt på arbejdspladsen, er det vigtigt i hjemmet.

Livet uden for arbejdet drejer sig (for manges tilfælde) mere og mere om madlavning og samværet omkring dette. Tilberedning, nydelse, drøftelse af maden – alt dette sker i stigende grad i ét rum. Køkkenet. Og hvis køkkenet er hjemmets hjerte, er Gaggenau køkkenets sjæl. De fleste danskere husker vel Niller og Lizzie i Den Eneste Ene, som gang på gang plæderede for, hvor vigtigt et rum køkkenet er i et hjem. Og de har en pointe!

Når du bruger professionelt udstyr som Gaggenau, sætte du højst sandsynligt pris på kvalitet, bæredygtighed og design. Professionelt udstyr skal på samme måde som ingredienser være af højeste kvalitet og føje noget til den endelige ret. Ovne fra Gaggenau bruger den samme tilgang til det private køkken, men suppleret med æstetiske overvejelser. Ved hjælp af disse ressourcer og den passion kan fritidskokken frembringe professionelle resultater igen og igen.

Du for altså virkelig noget for de penge, du investerer!

Selvom Gaggenau virkelig er et kvalitetsprodukt, så kan der jo opstå problemer. Og det er her Service Centralen Syd kommer ind i billedet. Vi er nemlig eksperter, når det kommer til at reparere Gaggenau ovne, dampovne, kombidampovne, kombimikroovne, varemskuffer, vinklimaskabe, kaffemaskiner, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, emfang (emhætter) og kogeplader (kogetoppe).

Ring til os på 65 96 13 40 (FYN) eller 75 56 99 99 (JYLLAND), hvis du oplever problemer med din Gaggenau ovn, komfur, kogeplader, mikroovn, køleskab og/eller fryser. Alternativt kan du herunder indtaste dit postnummer, hvorefter vi hurtigt sender en af vores dygtige teknikere ud til dig. Vores teknikere kører dagligt over hele Syddanmark, hvilket betyder, at vi dækker et meget stort område, men samtidig har meget korte ventetider ift. andre firmaer, der tilbyder hvidevareservice. Vi har tilmed et stort og velassorteret lager med reservedele til f.eks. Gaggenau ovne, så du kan slippe for at vente længe og skulle have besøg af os flere gange.

 

Vores montører og teknikere er dog alle behagelige, professionelle og renlige folk, som er hamrende dygtige til deres jobs; så du kan stole på, at vi får fikset dit problem og rydder op efter os selv.

 

Service Centralen Syd er din lokale partner, når det gælder hvidevareservice.