Grundig - service af hårde hvidevarer

 

grundig-logo46d6.png

Grundig blev grundlagt i 1945 i Tyskland. De startede med at producere radio, men gik senere over til at producere hvidevaerer heriblandt køleskabe, ovne, vaskemaskiner, frysere, opvaskemaskiner m.m. 

Servicen Centralen Syd er din lokale og kompetente servicevirksomhed, hvis du står med problemer med dine hårde hvidevarer fra mærket Grundig. Vi servicerer hele Fyn og Trekantsområdet, og har gjort dette siden 1968. Vores montører har stort erfaring med problemløsning fra alle de gængse mærker specielt herunder hvidevarer fra Grundig da vi har haft et godt og langt samarbejde med dem.

Her kan du se en video fra Grundig, der fokuserer på "hjemmet" og hvordan Grundig kan optimere din hverdag:

Vi har et meget stort lager af reservedele til hvidevarer fra Grundig og du er velkommen til at bestille dele via vores reservedelsformular, som du finder under reservedele.

 

Har du brug for at få dine Grundig hvidevarer repareret, så bestil et servicebesøg

Du kan bestille et servicebesøg og få dine Grundig hvidevarer repareret af et af syddanmarks største hvidevareservice virksomheder. Vi kommer hurtigt ud til dig og er vandt til at håndtere Grundig hvidevarer. Udfyld dit postnummer nedenstående, samt den efterfølgende formular - det er nemt og du kan gøre det 24/7.