Liebherr - service af Liebherr hvidevarer

liebherr-logoae05.png

Reparation af Liebherr hvidevarer

Har du brug for reparation af Liebherr hvidevarer? Service Centralen Syd er din lokale hvidevareservice virksomhed, hvis du står med problemer med dine produkter fra mærket Liebherr. Vi servicerer hele Fyn og Trekantsområdet, og har gjort dette siden 1968. Vores montører har stort erfaring med problemløsning fra alle de gængse mærker af hårde hvidevarer, herunder specielt hvidevare fra Liebherr.

 

Om Liebherr hvidevarer

Liebherr hvidevarer er en tysk producent, der er grundlagt i 1949. De begyndte oprindeligt at bygge kraner, men udvidede til hvidevarer som f.eks. køleskabe. Liebherr koncenen beskæftiger omkring 35000 medarbejdere i over 130 virksomheder i flere lande.  

Her kan du se en video, der formidler innovationsniveauet for Liebherr på en rigtig god måde. Se den her: 

 

Har du brug for en Liebherr reservedel?

Vi har selvfølgelig et stort lager af reservedele til alle produkter fra Liebherr og vi kan også stille reserveskab til rådighed hvis det skulle være et ønske.

Service Centralen SYD har et særdeles bredt sortiment af de mest brugte reservedele til Liebherr. Det betyder at vi hurtigt kan rykke ud og gode chancer for at lave dine Liebherr hvidevarer ved første besøg. Du er altid sikret en erfaren montør fra os. De fleste har mere end 10 års erfaring.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

 

Bestil en mand, der kan lave service på din Liebherr hvidevare

Vi har haft fornøjelsen af at reparerer hvidevarer fra Liebherr i mere end 10 år og vore dygtige montører har været på kurser og har således stor ekspertise i netop Liebherr hvidevarer.

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra Liebherr, så indtast dit postnummer nedenstående og udfyld formularen efterfølgende. Dette kan gøres 24/7 og du undgår ventetider: