Bauknecht - Tysklands førende producent af hårde hvidevarer

 

 

bauknecht-logo9dc5.png

 

Hvidevarer Gruppe var en af Tysklands helt førende producenter af hårde hvidevarer og andre enheder til husholdningen. Det tidligere hovedkvarter var at finde i Schorndorf i Baden-Württemberg, og har siden 2006 været at finde i den store tyske by Stuttgart. Bauknecht har siden 1989 været ejet af Whirlpool Corporation.

I dag udvikler Bauknecht innovative køle-/fryseskabe, som man kan finde rundt om i de danske hjem. Vi reparerer dine Bauknecht hårde-hvidevarer, men hvis du hellere selv vil reparere det, så kan du "nøjes" med blot at bestille reservedele hjem til fordelagtige priser.

Vi har i mange år serviceret produkter fra Bauknecht, og vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation af dine Bauknecht hårde-hvidevarer.

 

BOOK service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra Bauknecht kan du med fordel klikke på den grønne knap nedenstående. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

God fornøjelse

 

BESTIL SERVICEBESØG