Service af Daewoo hårde hvidevarer

 

 

daewoo_electronics_logo2fab.jpg

 

Du kender med garanti til branded Daewoo - måske som et bilmærke. Men Daewoo har bestemt andet end biler i deres sortiment - blandt andet hårde hvidevarer under navnet Daewoo Electronics.

En spændende nyhed fra Daewoo kom på markedet i 2013. Det var deres avancerede og ekstrem lydsvage motor, som samtidig er muliggøre øget tids- og energibesparende funktioner på mange af deres produkter i dag. Denne lancering af har sidenhen høstet stor anerkendelse hos forbruger og eksperter indenfor hårde hvidevarer.

Bestil et servicebesøg fra én af vores montører. Hvis du selv vil lave din reparation af din Daeweoo Eletronics hvidevarer, så har du også mulighed for at bestille reservedele hjem.

Vi har i mange år serviceret produkter fra Daewoo, og vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation og reservedele til Daewoo produkter.

 

BOOK service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra Deawoo kan du med fordel klikke på den grønne knap nedenstående. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

God fornøjelse

 

BESTIL SERVICEBESØG